مواد لازم:
- 2 پیمانه آرد سفید
- 1 و 1/2 قاشق چایخوری پودر شیرینکننده
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو
- 1 قاشق چایخوری بیکینگپودر
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/2 پیمانه کره نرم شده
- 1/2 پیمانه شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/2 پیمانه نوشیدنی انبه وانالی
- 1/2 پیمانه آب
طرز تهیه:
- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کیک را چرب کنید.
- آرد، پودر شیرینکننده، نمک، پودر کاکائو، پودر بیکینگپودر و جوش شیرین را در یک کاسه مخلوط کنید.
- کره و شکر را در کاسه دیگری با هم مخلوط کنید تا کره نرم شود و شکر کاملاً حل شود. سپس تخم مرغ و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
- مواد خشک را به تدریج به مواد مرطوب اضافه کنید و همزمان با مخلوط کردن، نوشیدنی انبه وانالی و آب را به تدریج به آن اضافه کنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
- خمیر را در قالب کیک ریخته و به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود. برای اطمینان از پخته شدن کامل کیک، با یک خلال دندان یا یک چاقو کوچک درون کیک فرو کنید و اگر خشک بیرون بیاید، کیک آماده است.
- کیک را از فر در ظرف سرد کنید و بعد از خنک شدن به قطعات مورد نظر خود برش دهید.
کیک انبه شما آماده است. با طعم شیرین و ملایم انبه، این کیک برای یک عصرانه با دوستان و خانواده بسیار مناسب است. همچنین میتوانید با تزیین کیک با تکههای انبه تازه، ظاهر آن را زیباتر کنید